Fyra personer skjutna i Tensta

131020_skottlossning_tensta

TENSTA. Vid 21.13 kom larmet om en skottlossning på Tenstagången i Tensta. Fyra personer blev skjutna, den yngsta född 1996. En av dessa är mycket allvarligt skadad.

Larmet om skottlossningen mitt i Tensta kom vid 21.13. Ett stort polispådrag och flera ambulanser larmades till platsen. På plats påträffade man fyra personer skottskadade. Samtliga unga män födda på 90-talet. Två av de skadade är födda 1990 de andra två 1991 respektive 1996, uppger polisens pressinformatör, Lars Byström, till Expressen.

Ett stort område i Tensta centrum spärrades av. Skottlossningen skedde utanför en grill på torget och även den spärrades av. Expressen rapporterar att tre personer är lindrigt skadade och den fjärde är kritiskt skadad. Efter skottlossningen flydde gärningsmännen från platsen i riktning mot Spånga IP.

Vid 23.17 anlände polisens tekniker till platsen. Strax därpå började man undersöka torget utanför grillen. Minst en tomhylsa har påträffats och polis på plats uppger för nyfikna att det kommer  att vara avspärrat i några timmar till, medan polisens tekniker genomför sin undersökning. Det finns inga uppgifter om att polisen gripit någon misstänkt för dådet. Polisen rubricerar skottlossningen som försök till mord.

131020_skottlossning_tensta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s