Två värdetransportrån i Stockholm under dagen

Arkivfoto: SpaksMedia

Arkivfoto: SpaksMedia

MÄRSTA/SOLNA. Vid 09.30 rånades en värdetransport i Valsta centrum i Märsta. Vid 13 rånades en annan värdetransport i Solna. Vid båda rånen var förövarna beväpnade med ett pistolliknande föremål och de kom över värdeväskor.

En värdetransport utsattes vid 9.30 för ett väpnat rån i Valsta centrum norr om Stockholm. Två gärningsmän i 20-25 årsåldern har utför rånet. Dessa var beväpnade med ett pistolliknande föremål. De försvann från platsen, med en värdeväska, i en silverfärgad bil. Polisen söker efter rånarna med bland annat helikopter. Brottsplatsen spärras av och polisen har inlett en förundersökning avseende grovt rån.

Vid 13 rånades en värdetransport utanför en bank i Solna centrum. En ensam rånare beväpnad med ett pistolliknande föremål hotade väktaren och tvingade till sig en värdeväska. Förövaren var iförd en MC-hjälm och avvek från platsen på en mörk moped, uppger Stockholmspolisen. Mopeden återfanns sedan i området kring Hagalund. Polisen har inlett en förundersökning avseende grovt rån. Ingen person kom till skada vid rånet.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s