Brand i källarförråd i Kallhäll

131102_brand_kallhäll

KALLHÄLL. Strax efter 22 larmades räddningstjänst och flera ambulanser till Askungevägen i Kallhäll efter ett larm om ett rökfyllt trapphus. Enligt uppgifter till StockholmsNyheter ska det ha brunnit i ett källarutrymme.

Det var strax efter 22 som larmet om branden på Askungevägen i Kallhäll nådde räddningstjänsten. Vid framkomsten var det kraftig rökutveckling i trapphuset. När StockholmsNyheter anlände vällde röken ut från öppna fönster i trapphuset och räddningstjänsten var i full färd med att krossa fönstren till källarutrymmet, där branden härjade. Flera personer hjälptes ut från fastigheten, men det finns inga uppgifter om att någon person skadats vid branden.

Boende i två trappuppgångar evakuerades och samlades i en föreningslokal där de blev inräknade. I lokalen fanns också ambulans- och polispersonal. Räddningstjänst från två stationer och ledningsenheter arbetade på plats. Tre ambulanser och flera polispatruller fanns också på platsen. Askungevägen spärrades av under räddningsarbetet. Det är inte första gången det brinner i källarutrymmena på Askungevägen. En boende uppger till StockholmsNyheter att det för inte så länge sedan brann i ett annat källarutrymme. Boende på Askungevägen befarar att bränderna är anlagda.

131102_brand_kallhäll

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s