Personbil i våldsam kollision på E18 – En person gripen av polis

131112_olycka_jakobsberg

JAKOBSBERG. Strax innan 15 inträffade en våldsam singelolycka på E18. Personbilen började brinna efter kollisionen och en person greps av polis. Mannen är misstänkt för drograttfylleri och grov vårdslöshet i trafik.

Det var strax innan 15 som polisen ville kontrollera en personbil. Föraren av personbilen försökte då undkomma polisen, som inledde ett efterföljande. Strax därpå kolliderade personbilen på E18 i höjd med trafikplats Jakobsberg. Personbilen har troligtvis framkörts i mycket hög hastighet när den kolliderade med mitträcket minst en gång. Det visade sig att fordonet var efterlyst efter att ej ha återlämnats till en bilfirma efter en provkörning. Föraren av personbilen greps misstänkt för drograttfylleri och grov vårdslöshet i trafik.

Personbilen började brinna vid kollisionen och polisen plockade ut två väskor från bilen som man tog omhand. Det är oklart vad väskorna innehöll. Räddningstjänst och ambulans kallades också till platsen, men det är oklart om föraren skadats. Ett körfält stängdes av under insatsen.
131112_olycka_jakobsberg-2
Annonser

One comment

  1. Pingback: SNTV: Efterlyst bil i våldsam krock på E18 vid Jakobsberg |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s