Japan loppis i Hallonbergen lockade hundratals

Detta bildspel kräver JavaScript.

SUNDBYBERG. Hundratals personer köade i Hallonbergen där den fjärde Japan loppisen på tre år skulle gå av stapeln. De första började köa redan runt klockan 14 på fredagseftermiddagen. 
 – Det är tredje året vi arrangerar detta och det är mycket populärt, säger Kimberley Åhage, projektledare och sveper med armen mot den ringlande kön.

Det är tredje året som Japan loppis arrangeras på Aggregatet i Hallonbergen, men i år har man redan hunnit med två stycken, med fredagens inräknad. Senast i maj i år arrangerade man evenemanget, som då lockade cirka 800 besökare, uppger Hanna Gustafsson, verksamhetsansvarig på Aggregatet, en kommunal konstnärlig verksamhet för ungdomar mellan 15 och 25 år.

– Det är tredje året vi arrangerar detta och det är mycket populärt. Besöksrekordet är 1 800 personer, berättar Kimberly Åhage, projektledare.

Och kvällens arrangemang, som innehöll bland annat uppträdande, utställningar och en japansk marknad, lockade hundratals personer, några av dem började köa tidigt på eftermiddagen. Först i kön hittade vi Alishia och Nicole. De hade köat från 14 på eftermiddagen. Till StockholmsNyheter berättar de att de besöker Japan loppisen för att handla saker som inte finns någon annan stans. Till exempel peruker, men de är också där för att umgås med vänner.

Fortfarande vid 18-tiden ringlade kön lång genom Hallonbergens centrum. Kanske slog man det tidigare rekordet på 1 800 besökare?

En kommentar

  1. -

    Inte för att vara sån men dem där tjejerna kom runt kanske runt klocka två.
    Men dem var inte först på plats, kanske bland dem första. Men två andra tjejer kom dit redan klockan halv ett.
    Men roligt att de skrev om Japanloppisen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s