Fyra lovande talanger förlänger med Hammarby Damfotboll

Arkivfoto: SpaksMedia

Arkivfoto: SpaksMedia

Fyra lovande talanger, Hanna Korell, Hanna Wallgren, Nellie Bolander och Marie Johansson, väljer att stanna i Hammarby och fortsätta resan tillbaka till Damallsvenskan, skriver Hammarby damfotboll i ett pressmeddelande.

Hanna Korell, en lovande talang som gjort en hel del mål i F19 serien och som på slutet av säsongen gjort lyckade inhopp i Elitettan. Hanna Wallgren och Nellie Bolander är också två lovande talanger men som fått säsongen förstörd av skador, båda två är klara för nästa säsong. Likaså talangen Marie Johansson som fick en korsbandsskada i början av året men som anmärkningsvärt snabbt har kommit tillbaka och gjort några inhopp i slutskeded av serien, är också klar för nästa säsong.

– Jag valde Bajen eftersom jag trivs bra i laget, vi har kul tillsammans samtidigt som konkurrensen är stentuff. Det gör att man får pressa sig själv hårdare hela tiden. Trots vår svacka i mitten av säsongen lyckades vi hålla ihop och komma igen. Jag tror att nästa år kommer bli vårt år och eftersom jag har varit med sen nystarten förra året skulle det vara kul att få vara med och avsluta det hela, i Allsvenskan, säger Hanna Korell, i ett pressmeddelande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s