Kraftig brand i ställverk på Tele2 Arena

131208_brand_tele2_arena

JOHANNESHOV. En större räddningsstyrka larmades vid 16-tiden till Tele2 Arena efter ett larm om kraftig rökutveckling. Vid framkomst möttes man av en fullt utvecklad brand i någon form av fläkrum. Ingen person ska ha kommit till skada. 

Det var strax efter 16 som en stor räddningsstyrka larmades till Tele2 Arena i Johanneshov. Vid framkomsten kunde man konstatera att det rörde sig om en fullt utvecklad brand i ett rum som innehåller bland annat starkström. Enligt polisen ska det ha brunnit i ett ställverk i ett fläktrum.

Då branden utbröt ska inget evenemang ha ägt rum i arenan. Dock ska restaurangerna under arenan ha varit öppna. Enligt polisen ska dessa ha evakuerats. Räddningstjänsten påbörjade en defensiv insats, då det fanns bland annat starkström i det utrymme där branden härjade. Polisen uppger att spridningsrisken ska ha varit minimal. Rökutvecklingen var kraftig till och från. Stora avspärrningar upprättades runt arenan under släckningsarbetet. Räddningstjänst från minst fyra stationer arbetade på platsen tillsammans med ambulanssjukvården och polisen. Ingen person kom till skada vid händelsen. Det är oklart vad som orsakat branden.

131208_brand_tele2_arena

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s