Kraftig vindsbrand på Trefaldighetsvägen i Gribbylund

Foto: Mathias Anefelt / StockholmsNyheter

Foto: Mathias Anefelt / StockholmsNyheter

TÄBY. Räddningstjänsten larmades vid 12.30-tiden till Trefaldighetsvägen i Gribbylund där en våldsam brand utbrutit på vinden till en villa. Stockholmspolisen uppger att ingen person befunnit sig i bostaden då branden utbröt.

Det var vid 12.30-tiden som räddningstjänst från tre stationer tillsammans med polis och ambulans larmades till Trefaldighetsvägen i Gribbylund efter ett larm om kraftig rökutveckling från taket på en villa. StockholmsNyheters medarbetare var snabbt på plats och kunde bekräfta att det brann på vinden.
– Det handlar om en fullt utvecklad brand. Jag ser stora eldslågor slå ut från taket och det är en kraftig rökutveckling. Minst fyra brandbilar, polis och flera ambulanser finns på plats, säger Mathias Anefelt, StockholmsNyheters medarbetare på plats.

Enligt Stockholmspolisen ska ingen person ha befunnit sig i villan då branden utbröt och vår medarbetare uppger att ambulanserna kunde lämna platsen relativt snabbt. En större räddningsstyrka med personal från Täby, Vallentuna och Solna arbetar på platsen. Vid 13.30 uppger vår medarbetare att brandmännen gått in med rökdykare i villan och att man lyckats dämpa branden. Rökutvecklingen hade då avtagit och det syntes inte längre några lågor.

– Det är ett stort hål i taket och tidigare såg man lågor där inne. Just nu ryker det, men jag ser inte längre några lågor. Ambulanserna har lämnat, men ett stort räddningspådrag är fortfarande på plats.

Foto: Mathias Anefelt / StockholmsNyheter

Foto: Mathias Anefelt / StockholmsNyheter

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s