Värdetransportrån i Upplands Bro – Värdetransporten eldades upp

131216_värdetransportrån_upplands_bro

Polisen spärrar av vägen där värdetransporten hittades brinnande.

UPPLANDS BRO/HÅBO. Vid 17-tiden rånades en värdetransport norr om Stockholm. Den preliminära rånplatsen är i Upplands Bro kommun, men det är än så länge obekräftade uppgifter. Värdetransportören fick föras till sjukhus med ambulans. Värdetransportbilen sattes i brand efter rånet.

Polisen fick larmet om värdetransportrånet vid 17.06 och skickade flera polispatruller till platsen. Det är i skrivandets stund inte helt klart var värdetransporten utsattes för rånet, men värdebilen hittades brinnande i Sättervikshage i nordvästra Upplands Bro.

När StockholmsNyheter anländer till platsen kan man se den utbrända värdetransportbilen. Polisen hade spärrat av ett område kring bilen. Polisen uppger på sin hemsida att rånet utfördes av tre personer, beväpnade med ”skjutvapenliknande” föremål. En person från värdetransportföretaget fick föras till sjukhus med ambulans. Det är oklart om rånarna fick med sig något byte från platsen.

Ett stort antal polispatruller cirkulerade i området kring Sättervikshage och Bålsta. Vid 22.15 var det fortfarande oklart om någon misstänkt gärningsperson gripits. Polisen har inlett en förundersökning gällande grovt rån.

131216_värdetransportrån_upplands_bro

131216_värdetransportrån_upplands_bro

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s