En person skjuten till döds i Johannesfred

Detta bildspel kräver JavaScript.

BROMMA. Ett stort antal polispatruller och ambulans larmades strax efter 18 till ett bostadsområde i Johannesfred efter ett larm om en skottlossning. På plats påträffades en person avliden. Polisen hade under kvällen ingen misstänkt för dådet.

Det var strax efter 18 på torsdagskvällen som polisen fick larm om skottlossningen i bostadsområdet i Johannesfred. En större polisstyrka skickades till platsen tillsammans med ambulans.
– Det var vid 18.14 som vi fick ett larm om en skottlossning och när vi kommer dit anträffar vi en person avliden. Vi har spärrat av området och våra tekniker jobbar på plats, säger Lars Byström, presstalesperson vid Stockholmspolisen, till StockholmsNyheter strax efter 21 på torsdagskvällen.

Den skjutne ska vara den före detta porrklubbsägaren, Mille Markovic, rapporterar Expressen. När ambulanspersonal anlände till brottsplatsen ska livräddande insatser ha påbörjats, men avbrutits och personen kunde konstateras avliden. Ett stort område spärrades av och tekniker arbetade på platsen under kvällen. Lars Byström uppger att ett intensivt inre spaningsarbete också har påbörjats. De boende innanför avspärrningarna, som inte var hemma vid skottlossningen, hjälptes av polisen att komma förbi avspärrningarna till sina hem.

Det fanns vid 21-tiden ingen misstänkt enligt Lars Byström, som inte heller kunde uttala sig om något potentiellt motiv till skottlossningen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s