Knivbeväpnad man har barrikaderat sig i lägenhet i Bro

Detta bildspel kräver JavaScript.

UPPLANDS BRO. Ett stort polispådrag larmades på söndagsförmiddagen till Råby i Bro där en knivbeväpnad man barrikaderat sig. Polisen uppger att det i nuläget inte är aktuellt med en inbrytning utan att man avvaktar.

Redan vid 9-tiden på söndagsmorgonen var den knivbeväpnade mannen utanför ett flerfamiljshus på Råbystigen. En kvinna larmade polisen som kom till platsen 15 minuter senare. Enligt kvinnan ska mannen ha varit aggressiv och gjort utfall mot polisen. Poliserna ska ha beordrat mannen att lägga ner kniven och i uppståndelsen avlossade en av poliserna ett varningsskott. Mannen flydde sedan in i en trappuppgång och barrikaderade sig i en lägenhet.

Samma kvinna uppger till StockholmsNyheter att polisens piketstyrka anlände en timme senare. Den beväpnade mannen ska ha visat sig en kort stund på en balkong tillhörande fastigheten. Under förmiddagen anlände polisens förhandlare till platsen. Området kring flerfamiljshuset där mannen befinner sig är avspärrat. Polisens länskommunikationscentral uppger till nättidningen UBRO.se att polisen i nuläget inte kommer att genomföra en inbrytning utan att man avvaktar. Polisen uppger att de verkar som mannen är ensam i lägenheten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s