Många trafikolyckor i snöigt Stockholm

STOCKHOLM. Under morgonen har flertalet trafikolyckor inträffat i Stockholmsområdet. Flera av dem med personskador. Nedan listar vi några av morgonens olyckor. Förutom dessa olyckor innebar snöfallet problem för den tunga trafiken, då lastbilar och framför allt bussar haft svårt att ta sig fram i backar. Vid Görvälns slott i Järfälla fastnade en lastbil och kom varken framåt eller bakåt.

08.40 VALLENTUNA: I korsningen Lingonvägen/Lindholmsvägen kolliderar två fordon. Ett av fordonen blir rökfyllt vid kollisionen. Det är oklart om någon person skadats.

08.09 UPPLANDS VÄSBY: På Vatthagsvägen i Odenslunda kör en bil av vägen och in i ett träd. I bilen färdas en vuxen och tre barn. Den vuxne skadas lindrigt och fick uppsöka sjukhus. Barnen hämtades av familjens andra förälder.

06.33 SOLLENTUNA: I höjd med Häggviksrondellen voltar en personbil. Olyckan ska ha inträffat vid Statoil på Norrvikenleden. Föraren fördes till Löwenströmska sjukhuset med lindriga skador.

06.28 ÖSTERHANINGE: Två personbilar kolliderar på Österhaningevägen i anslutning till påfarten till riksväg 73 i norrgående riktning. Enligt Sveriges Radio ska ett av fordonen vara någon form av hästtransport. En person fick föras till sjukhus med ambulans, uppger polisen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s