Flicka eventuellt kidnappad i Järfälla

Foto: David Spak / SpaksMedia

Foto: David Spak / SpaksMedia

JAKOBSBERG. Polisen fick vid 18.30 på torsdagskvällen larm om att ett vittne sett en yngre flicka bli indragen i en bil. Ett stort polispådrag kommenderades ut till Jakobsberg. En helikopter sattes också in i insatsen.

Flera polispatruller arbetar med ärendet. Fredrik Andersson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen säger till Aftonbladet att något helt klart har hänt, men att det är oklart om det ligger något brott bakom.

Just nu är polisen intresserade av att få in iakttagelser som allmänheten gjort från 18.00 och framåt. Iakttagelser gällande en mindre silverfärgad bil är av särskilt intresse, säger Fredrik Andersson till Aftonbladet. Vid 21.30 fanns fortfarande ett stort polispådrag på plats i Jakobsberg.

Ett vittne säger till Expressen att han såg ett barn bli indragen i en bil, som sedan kört väldigt fort från platsen. Händelsen ska ha skett på Dackevägen på Söderhöjden. Polisen spärrade av ett område mellan Vasavägen och Frihetsvägen och ett stort antal polisbilar fanns på plats. Det är vid midnatt okänt, för StockholmsNyheter, om polisen lyckats styrka att brott ligger bakom händelsen eller om det finns en naturlig förklaring till det anmälaren säger sig ha sett.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s