En gripen efter villainbrott i Kallhäll

Foto: JärfällaNytt

Foto: JärfällaNytt

JÄRFÄLLA. Flera polispatruller larmades vid 18.19 till ett misstänkt villainbrott på Trehörningen i Kallhäll. En anmälare hade slagit larm om en misstänkt personbil utan registreringsskyltar och denne hade även sett två personer smyga runt villan. En person kunde gripas av polis.

Det var vid 18.19 som polisen larmades till Trehörningen i Kallhäll efter att en anmälare sett en personbil utan registreringsskyltar. Anmälaren hade också sett två personer smyga runt en villa, varpå denne slog larm till polisen. När polisen kom fram till platsen sprang de båda personerna från platsen i riktning mot industriområdet på Skarprättarvägen. En av gärningspersonerna kunde gripas på Skarprättarvägen, men den andre kom undan. Polisen spanade i området med bland annat hundpatrull.

Man kunde konstatera att det varit inbrott i villan, varpå tekniker kallades till platsen för att göra en brottsplatsundersökning. Det fordon som gärningspersonerna parkerat på en gångväg vid villan togs i beslag då polisen påträffade stöldgods i fordonet, bland annat en dator, som kan sättas i samband med ett tidigare inbrott i Upplands Väsby.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s