Information

Vad är StockholmsNyheter.nu?

StockholmsNyheter.nu är din lokala nyhetssida i Storstockholm. Vi driver sidan från tre strategiska platser i Stockholm. I Norrort, Roslagen och Söderort. Här finner du blåljus-, kultur- och sportnyheter från Storstockholm. Vi är troligen en av Stockholms snabbaste nyhetsmedia, mycket tack vare våra aktiva läsare!

Vad är vårt mål?

Vårt mål är att vi ska bli den nyhetsmedia som är snabbast med nyheter inom Storstockholm! Undrar du varför räddningstjänsten är utanför ditt fönster? Vi på StockholmsNyheter jobbar hårt med att du ska kunna finna svaret så snabbt som möjligt! Ser du något? Tipsa oss gärna så kan vi fortare nå ut till Stockholms invånare!

Ideellt arbete

Arbetet med StockholmsNyheter sker än så länge helt ideellt. Vi som sköter om sidan och uppdaterar hemsidan, vår Facebook-sida och vårt Instagram-konto, har annan sysselsättning till vardags. Vi studerar alternativt jobbar 100% och sköter allt arbete med StockholmsNyheter på vår fritid. Detta medför givetvis att vi inte kan vara på plats överallt och skriva om allting, men vi gör vårt bästa! Vi hoppas att ni läsare har överseende med detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s