Har du ett nyhetstips eller nyhetsbild? Tipsa oss!

Vad är snabb nyhetsjournalistik? DU är snabb nyhetsjournalistik. Oftast är ni läsare snabbast på plats har således en utmärkt chans att rapportera om nyheter direkt till StockholmsNyheter. Få chansen att få just ditt material (bilder, information eller filmklipp) publicerade på StockholmsNyheter.

Har du ett nyhetstips? Är du på plats vid en brand eller olycka? Vill du att vi ska bevaka en spännande match? Eller vet du något evenemang som snart går av stapeln?

Tveka inte att tipsa StockholmsNyheter. Vi tar tacksamt emot alla dina tips. Vad tycker du att vi ska rapportera om? hör av dig till oss! Ser du att vi har rapporterat om något, har du bilder från händelsen eller mer information? Tveka inte att höra av dig till oss!

 Du kan även tipsa oss via vår Facebooksida!

Läs igenom våra villkor innan du skickar in bilder och annat material.

Tipsa StockholmsNyheter: tips@stockholmsnyheter.nu

*StockholmsNyheter kan tyvärr inte erbjuda någon ersättning för tips/bilder*

 1. Emma

  Hej. Jag ville bara meddela er alla om den läskiga 20-23 åriga mannen som har försökt överfalla flera ungdomar. Ungdomarna han riktar sig till är ca 14-17 år. Ungdomarna har haft mjukisbyxor eller tights på sig vid övergreppen. Detta har skätt på många platser runt om i Nynäshamn (Där jag som 15-åring bor). Jag tycker ni kan skriva de och varna alla att han fortfarande är där ute!

 2. michelle

  On Friday 16th I witnessed a woman jump off a bridge in Stockholm and kill herself. It was not so far from Globen. Does anyone know who she was?

 3. Pingback: Två skadades vid olycka på Skepptuna motorbana |
 4. My Eriksson

  SL hänvisar oss med barnvagnar att gå runt, eftersom man inte får nyttja deras hissar. SNÅLT men framförallt FARLIGT! Katarinahissen är ju som bekant stängd sen länge, och trapporna är ju inte att tänka på. Att gå ner mot Birkaterminalen/Stadsgårdsleden går inte eftersom det ligger en stor betongbalk över gåbanan, då måste du ut i körfältet där bilarna kör. Sen när du kommer ner på Stadsgårdsleden och ska gå tillbaka mot Busstorget så finns det inte ens en gångväg att gå på!? Hoppas verkligen på en bättre lösning när Slussen byggs om!

  • StockholmsNyheter

   Hej My Eriksson!

   Vi på StockholmsNyheter tackar för ditt tips och tycker att framkomligheten för gående såväl med som utan barnvagn ska vara optimal. Vi har åkt till Slussen för att följa upp ditt tips och vill gärna komma i kontakt med dig. Maila gärna oss på tips@spaksmedia.se så får vi mer kött på benen!

   Med vänliga hälsningar
   David Spak, StockholmsNyheter

 5. g2-4c95d8be7941a4e953fdcc55f448fdaeÅberg

  Hjälp oss att hitta Frisbee!!!!

  Frisbee är en Kleinspitz-tik.
  Hon väger ca 3 kilo och har en mank-höjd på ca 25 cm. Frisbee är Chip-märkt och polisanmäld som försvunnen. Hon sågs senast vid lunchtid 10 jan nära Överby Ridskola, Gamla Stäketvägen 4, Sollentuna, i Rotebro.
  Hon kan ha återvänt till golfbanan på den andra sidan Ga Stäketvägen.

  Hjälp oss att hitta Frisbee !!! Läs mer på Facebook ”Bosses Hundhjälp”: https://www.facebook.com/groups/211982732162726/

  Ring Polisen i Sollentuna: telefon 114 14 eller till Anna 070-670 68 81 eller Magdalena 070-735 53 03.

  • Lars Jonsson

   Sidan är lätt att överblicka. WordPress är bra att jobba med speciellt för oss fotografer som vill lägga upp snabbt. Sen tycker jag inte att sidan är en ”skitsida”.. Men visst vi ser ju olika på saker och ting:-)
   Men det viktigaste när man besöker denna sida är väl att läsa nyheterna och kika på nyhetsbilder?

   Bästa hälsningar!
   Lars Jonsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s